Appartement te koop

340000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 11451465
Immoweb code : 11451465

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 17

Omschrijving

Luxe appartement gelegen in de Antwerp Tower

Antwerp Tower is het hoogste residentiële gebouw van de stad, gelegen op een toplocatie naast het Operahuis en nabij zowel het Centraal Station als de Meir.

Dit exclusieve appartement gelegen op de 17de verdieping biedt een uniek zicht over de stad. De inkomhal leidt naar een mooie leefruimte met prachtige visgraat parketvloer, ingemaakte kasten en een bureautje. De luxe keuken van Bulthaup is volledig uitgerust en ideaal voor culinaire liefhebbers. De slaapkamer beschikt over ingemaakte kasten voor optimale opbergruimte. De moderne douchekamer is voorzien van een inloopdouche en lavabomeubel. Geniet van het ruime zuidgerichte terras met een uniek uitzicht. Verder is er nog een apart toilet met handenwasser en is er een extra bergruimte beschikbaar in het appartement.

Algemene info: top locatie, luxe afwerking (ongeveer 45.000 € meerwerken uitgevoerd tov standaard afwerking), vloerverwarming, ventilatie type-D, zuidoriëntatie, fietsenberging- en vuilnisberging aanwezig, verkoop onder BTW-stelsel.

Beleef de ultieme woonervaring in dit exclusieve appartement.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op