Appartement te koop

319000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 20013165
Immoweb code : 20013165

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Lichtrijk appartement op een centrale locatie in Antwerpen!

Lichtrijk appartement op een centrale locatie in Antwerpen!

Dit verrassend ruim twee slaapkamer appartement bevindt zich op de zevende verdieping van een uiterst centraal gelegen appartement op de Frankrijklei. In een vingerknip ga je shoppen op de Meir of Vogeltjesmarkt of maak je gebruik van het Centraal Station en de Opera. 
De omgeving is geweldig, u ziet u het recent vernieuwde Opera plein en metrostation, de Antwerp Tower, het autheniek dak van het Centraal Station en zo veel meer. 
Ook achteraan in het appartement  geniet u van de skyline van Antwerpen; de Boerentoren, de Kathedraal, de Oudaan en het historisch gebouw van Galeria Inno op de Meir.

Indeling:
Dit appartement ligt op de zevende verdieping en is toegankelijk met lift of trap. Slaat u rechts af in de inkomhal dan komt u in de ruime woonkamer met open keuken. Deze keuken is uitgerust met een combi-oven, inductievuur, dampkap, inox spoeltafel met verlek en biedt ruimte voor een ruime koelkast en diepvries. De parketvloer loopt door van de woonkamer tot de inkom/nachthal en slaapkamers. Grenzend aan de woonkamer kan u een ruim privatief terras terugvinden. 

Gaat u in de inkomhal naar links, naar de rustig gelegen slaapkamers, dan passeert u eerst een gastentoilet, een ruime berging en badkamer met dubbele lavabo, spiegel met verlichting en inloopdouche. In de berging is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast en krijgt u toegang tot het tweede terras. In deze nachthal zi...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op