Appartement te koop

229000€

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 20023637
Immoweb code : 20023637

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement Te Koop

! ONDER OPTIE ! Anderlecht - Gaëlle en Sylvain presenteren u dit prachtige appartement te koop in Erasmus Gardens. Dit mooie appartement, gebouwd in 2017, is in perfecte staat en biedt alle comfort die u nodig heeft.

Dit appartement, zowel modern als goed ingedeeld, omvat een ruime slaapkamer met toegang tot het terras, een grote gezellige woonkamer die uitkomt op een volledig uitgeruste open keuken met opbergmeubels. Dankzij de oriëntatie en de uitstekende EPB blijft het appartement altijd fris en het terras altijd uitnodigend, zelfs tijdens warme periodes.

Bovendien biedt het een badkamer, een wasruimte, evenals een inkomhal, een aparte wc en een kelder. Daarnaast kunt u genieten van een parkeerplaats (optioneel).

De locatie van dit appartement is een van zijn troeven. Deze zone is perfect bediend door de grote verkeersassen, wat de verplaatsingen vergemakkelijkt en toegang geeft tot alle nabijgelegen voorzieningen zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer.

Gelegen in een rustige en residentiële wijk, combineert dit appartement rust, comfort en moderniteit, perfect voor een investering of een eerste aankoop.

Wilt u het bezoeken of meer informatie hebben, neem contact op met uw nr. 1 agentschap van BELGIË: Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - [email protected]

Ter informatie en niet contractueel.

Neem contact op