Appartement te koop

154000€

2 slaapkamers 61 vierkante meters

Immoweb code : 20215618
Immoweb code : 20215618

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
61 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Knus appartement met 2 slaapkamers te Hofstade!

Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw (slechts 4 eenheden) en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met eetplaats, keuken, een badkamer en 2 slaapkamers.

Het appartement is voorzien van hoogrendementsbeglazing, elektriciteit conform AREI, ... Er hoort ook een kelderberging bij dit appartement.

Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig gebouw (slechts 4 eenheden) en beschikt over een inkomhal, een knusse woonkamer met eetplaats, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Achteraan is nog een ruim terras terug te vinden. 

Het appartement is voorzien van hoogrendementsbeglazing, CV op aardgas, elektriciteit conform AREI, ... Er hoort ook een kelderberging bij dit appartement.

Daarnaast biedt het appartement een autostaanplaats in de achtergelegen garage, een waardevolle toevoeging die vrijblijvend aangekocht kan worden voor € 15.000,-. 

Een extra troef is de gemeenschappelijke fietsenberging. Dit appartement is momenteel verhuurd, wat het tevens ideaal maakt als opbrengsteigendom.

Gelegen in hartje Hofstade, vlakbij scholen, winkels (o.a. bakker, Spar, ...) en openbaar vervoer. Tevens vlotte aansluiting richting Aalst centrum en station (zowel met de wagen als de fiets). Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via [email protected] of 0477 44 86 11.

Neem contact op