Appartement te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20186613
Immoweb code : 20186613

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

🌟 Instapklaar en Stijlvol: Jouw Nieuwe Thuis in het Hart ...

Op zoek naar het perfecte appartement dat jouw leven een upgrade geeft? Zoek niet verder! Dit prachtige nieuwbouw 3-slaapkamerappartement, gelegen in het bruisende centrum van Zottegem, wacht op jou. De verwarming is adhv geothermie (warmtepomp) en ook de 4 zonnepanelen zijn een extra troef.
Met zijn ideale ligging op wandelafstand van het station en centrum, biedt dit appartement het beste van twee werelden: de levendige energie van de stad en de rust van je eigen knusse thuis.
Stap binnen in een oase van licht en ruimte. Dit appartement is nieuw geschilderd en voorzien van moderne lichtarmaturen, inclusief verlichting. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen of te entertainen. En wanneer je behoefte hebt aan wat frisse lucht, stap dan uit op het zonnige terras. Het terras is ook voorzien van een berging.
Met drie comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, een thuiskantoor of een hobbyruimte. Verder is er ook nog een berging met een waterverzachter.
En als kers op de taart is er de autostaanplaats en een aparte fietsenberging, zodat parkeren nooit een zorg hoeft te zijn.

📞 Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op