Appartement te huur

1100€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 20117580
Immoweb code : 20117580

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

NIEUWBOUW BEMEUBELD LUXE DAKAPPERTEMENT (+-94m²) met 2 te...

Luxueus nieuwbouw 2 slaapkamer appartement, bemeubeld, met open groen zicht, rustig gelegen doch nabij centrum Westerlo en ideale uitvalsbasis naar E313 toe.
In kleine moderne residentie, voorzien van lift, betreedt u dit dakappartement via inkomhal met ingemaakte kasten, 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en zonnescreen (momenteel doet 1 slaapkamer dienst als buro). De riante leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken paalt aan het mooi terras met zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Aanpalend aan de keuken heeft u een grote berging.
De badkamer is voorzien van inloopdouche en bad. Apart toilet. Vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen garandeert een zeer energiezuinig karakter. Vooraan kan u eveneens genieten van een riant terras.
Op verdiep -1 bevindt zich de grote garage met automatische poort. Uw fiets kan u plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging van het gebouw.
EPC: E8 /LABEL A
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Er wordt gestart met een JAARCONTRACT en plaatsen van uw domicilie is alhier NIET mogelijk. 
De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 60-euro per maand en er wordt een maandelijkse provisie gevraagd voor gas, elektriciteit en water van 150-euro (verhuurder doet per 6 maanden een effectieve afrekening)
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op