Appartement te huur

779€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 20144992
Immoweb code : 20144992

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

ERKENDE ASSISTENTIEWONING NABIJ HET CENTRUM VAN WELLEN

ERKENDE ASSISTENTIEWONING NABIJ HET CENTRUM VAN WELLEN

Huis Villina, de thuisbasis van 23 assistentiewoningen, een veilige omgeving waar er steeds iemand voor je klaar staat als het nodig is.
De onmiddellijke nabijheid van het gezellige centrum van Wellen met al haar faciliteiten, een goede bereikbaarheid naar Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren, … is een absoluut pluspunt. En dit alles omgeven door een prachtige aangelegde tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Deze serviceflat is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en biedt een ruime leefruimte met open keuken, een berging, een slaapkamer, een badkamer en een overdekt terras.

Bijkomend is er een vaste parkeerplaats in de ondergrondse garage en een gemeenschappelijke ruimte waar er op regelmatige tijdstippen activiteiten worden georganiseerd.

BIJKOMENDE INLICHTINGEN:
De huurprijs is opgedeeld in enerzijds de huur, anderzijds de gemeenschappelijke kosten en zorgkosten:
• Huurprijs: 25,99 euro per dag
• Gemeenschappelijke kosten en zorgkosten: 12,43 euro per dag, hierin is het volgende inbegrepen: woonassistent, noodalarmering, activiteiten, crisis en overbruiggingszorg, onderhoud van de gemeenschappelijke delen (gangen, lift, elektriciteit in de gang, tuinonderhoud, …), inboedelverzekering, afvalcontainer, maandelijkse georganiseerde activiteiten

Wenst u meer informatie of een bezichtiging?
Contacteer ons via 078 78 30 39 of [email protected]

Neem contact op