Appartement te huur

825€ + 190€ per maand

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 20172208
Immoweb code : 20172208

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Rustig - 1SK appartement + terras

FAUBOURG, gelegen in het hart van een afgesloten gebied beschut tegen overlast: dit 100% gerenoveerde appartement profiteert van de rust aan de rand van de velden, de nabijheid van winkels en de toegang tot de snelweg en zal u verleiden met zijn ideale ligging. Gelegen op de 4e en laatste verdieping van een goed onderhouden condominium, biedt het 50m² woonoppervlak en een prachtig terras op het oosten. Deze lichtrijke woning biedt u:
Inkomhal met vestiaireruimte, zeer lichte leefruimte van 21m² uitgevend op het OOST-terras en vrij zicht biedend op het omliggende platteland, nieuwe keuken met oven, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, combikoelkast, bergruimte, slaapkamer van 9m², nieuwe aparte doucheruimte (Italiaanse douche, wastafelmeubel, wasmachineruimte), apart toilet, prachtig terras op het oosten met vrij zicht!
Prive garagebox op het gelijkvloers, gemeenschappelijke parkeerplaats buiten, recente lift, gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes, gebeeldhouwde kozijnen, gemeenschappelijke verwarming via recente ketel, intercom, geïnstalleerde verlichting, EPC: 501 kW/m².jaar.
Provisie van kosten van 190€/maand inclusief de verwarming, de levering van koud en warm water en de provisie van gemeenschappelijke kosten.
Langetermijnhuur aangevraagd.

Neem contact op