Appartement te huur

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 20031635
Immoweb code : 20031635

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

VERHUURD !! Instapklaar appartement met 2 slpks, tuintje e

IN OPTIE !! In een rustig en kleinschalig gebouw gelegen in het centrum van Vremde, bieden wij u dit gelijkvloers appartement met tuintje, 2 slaapkamers en 3 parkeerplaatsen voor de deur.
Het appartement werd volledig opgeschilderd, heeft overal een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en is 100% instapklaar.

Indeling:
De algemene inkom laat ons toe het hoek-appartement op de beneden-verdieping rechts te betreden, met aan de achterzijde een privé tuin.
We komen eerst binnen in de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte kast met daarin de nieuwe condensatieketel en zekeringkast.
Aan de voorzijde is er nog een ruimte met extra voordeur, een overblijfsel van de vroegere indeling als kantoor en perfect bruikbaar als berging!
In de aangename woonruimte op keramisch parketvloer valt veel daglicht dankzij de halfopen bebouwing.
Aansluitend is er de geïnstalleerde keuken welke is ingericht met veel handige lades, een kookplaat met dampkap, vaatwasser, oven + microgolf, koelkast en diepvriezer.
In de nachthal is er een 2de apart toilet met handenwasser voorzien. De moderne badkamer is uitgerust met een lavabo-meubel en kolomkast, een inloopdouche en een handdoekdroger.
Het appartement is verder nog voorzien van 2 slaapkamers op dezelfde mooie keramische parketvloer. De kleinste kamer geeft toegang naar het tuintje.
Via een zij-ingang naast het gebouw, kan je ook rechtstreeks binnen in de keuken en de tuin.
De 3 parkeerplaatsen voor de d

Neem contact op