Appartement te huur

600€ + 90€ per maand

1 slaapkamer 59 vierkante meters

Immoweb code : 20148311
Immoweb code : 20148311

Overzicht

1 slaapkamer
59 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

appartement

Ontdek dit charmante appartement in Sorinnes, met 59m² woonruimte.

Deze woning is ideaal voor een alleenstaande of een stel en biedt een comfortabele en functionele woonomgeving. In het appartement vind je een moderne, volledig uitgeruste keuken met veel opbergruimte en de nieuwste apparatuur, zodat je kunt genieten van optimaal comfort voor je dagelijkse behoeften.

De ruime, lichte woonkamer komt uit op een eethoek, perfect om gasten te ontvangen of gezellig samen te zijn.

De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht gedurende de dag, wat een aangename, warme sfeer creëert. De slaapkamer is van goed formaat, met een grote kledingkast voor efficiënte opslag.





Daarnaast zal de badkamer, uitgerust met een moderne douche en extra bergruimte, voldoen aan al je comforteisen. Deze flat ligt in een rustige, groene omgeving, dicht bij lokale voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en gezondheidsdiensten. Deze woning heeft geen garage, maar parkeren op straat is gemakkelijk en handig. Mis deze kans niet om een functionele, goed gelegen flat in Sorinnes te verwerven. HUUR: 600€ - KOSTEN: 90€ (inclusief onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes, lift en exterieur) BESCHIKBAARHEID: VRIJ op 15.11.2024

Neem contact op