Appartement te huur

1200€ per maand

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11474762
Immoweb code : 11474762

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 30/11/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouw penthouse in Residentie SlenneDorp met 2 slpk, ...

Het penthouse met grote woonoppervlakte heeft een zeer centrale ligging en maakt deel uit van Residentie Slennedorp. Residentie Slennedorp is gebouwd in een strakke hedendaagse stijl en naar de hedendaagse normen, omringd door groen en genietend van de dorpskernfaciliteiten. Via ons wandelpad heeft u een prachtig zicht op de groene weilanden palend aan ons project. Op de banken kunt u gezellig een boek lezen of even tot rust komen in het zalige avondzonnetje. Bij ons kunt u uw wagen veilig ondergronds kwijt op uw eigen private parkeerplaats . Zowel bovengronds als ondergronds kunnen er fietsen gestald worden in onze moderne fietsenrekken.

U betreedt het penthouse via de inkomhal met het gastentoilet.Vervolgens komt u in de ruime, lichtrijke leefruimte met een open keuken voorzien van alle hedendaagse comfort. Via de leefruimte heeft u toegang tot de twee grote terrassen waar u volop kunt genieten van het uitzicht, de rust en de natuur. U heeft een terras die u kunt betreden via de zitruimte/ keuken en u heeft een terras die u betreedt via de eethoek en de slaapkamer. Via de nachthal betreedt u de twee tweepersoons slaapkamers en de badkamer.
U bent verzekerd van veel privacy door de ligging van het penthouse.

Het appartement zal ook volledig geschilderd zijn.

Wenst u een afspraak voor dit grote, centraal gelegen penthouse? Maak uw afspraak via www.vastgoedunicum.be of mail naar [email protected].


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op