Appartement te huur

725€ + 60€ per maand

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 20203776
Immoweb code : 20203776

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

KNAP 1 SLK APPARTEMENT MET RUIM TERRAS OP CENTRALE LIGGING I

Langs de Hovenierstraat vind je ter hoogte van huisnummer 61 dit prachtig nieuwbouwappartement terug. Je bevindt je hier op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden, alsook van het station en vlakbij alle belangrijke invalswegen
Via een gemeenschappelijke inkomhal, voorzien van een lift en trap, krijg je toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Deze netjes afgewerkte en volledig instapklare woonst kan rekenen op een bruto bewoonbare oppervlakte van maar liefst om en bij 120m². Deze ruimte werd optimaal benut en ingericht tot een prachtig geheel waarbij bijzonder veel aandacht werd geschonken aan indeling, comfort en kwaliteitsvolle materialen.
De inkomhal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. Het open en ruimtelijk gevoel wordt hier extra benadrukt door het gebruik van grote glaspartijen en een mooie keramische parketlook tegel die overloopt van de ene naar de andere ruimte.
De leefruimte met haar open keuken is de absolute blikvanger van dit geheel. De volledig geïnstalleerde keuken werd geïntegreerd in de leefruimte en voorzien van aanbouwkasten en een ontbijthoek.
Verder beschikt het appartement over een gezellige slaapkamer en een mooie badkamer.
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Samenvatting:
- huurprijs: €725/maand
- huurwaarborg: €2.175
- Gemeenschappelijke kosten: €60/maand
Neem dan snel contact op met ons op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op