Appartement te huur

750€ + 100€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 20012866
Immoweb code : 20012866

Overzicht

1 slaapkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmant appartement gelegen in Sint-Truiden

Dit charmante appartement, gelegen aan de Clockemstraat 9 in het hart van Sint-Truiden, biedt een ideale mix van comfort en centrale ligging.

Bij het betreden van de woning komt u in de hal die toegang biedt tot een apart toilet en de slaapkamer. De ruime slaapkamer beschikt over een directe doorgang naar de aangrenzende badkamer, wat zorgt voor extra gemak en privacy. Naast de hal vindt u ook een praktische berging.

De ruime woonkamer is perfect voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte, waar u kunt ontspannen en gasten kunt ontvangen. De keuken, gelegen naast de woonkamer en heeft net als de woonkamer een prachtig uitzicht op het terras.

Ten slotte beschikt het appartement ook over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een berging in de kelder.

Dit appartement combineert wooncomfort met een gunstige ligging, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, winkels en openbaar vervoer. Het is de ideale keuze voor alleenstaanden, koppels of starters die willen genieten van het stadsleven in een stijlvolle en comfortabele omgeving.

Bij interesse, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op