Appartement te huur

1040€ + 60€ per maand

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 20195468
Immoweb code : 20195468

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Groot en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, 2 terrasse

Groot en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen, ruime kelderberging en garagebox
Dit mooie en lichtrijke appartement is gelegen net buiten het centrum en in de nabijheid van het treinstation van Sint-Katelijne-Waver.
Het appartement met grote ruimtes is zeker een buitenkans! Je komt binnen via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime woonkamer en volledig ingebouwde keuken. Naast de keuken is een berging voorzien waar er zich aansluitingen bevinden voor wasmachine en droogkast. Aan de living grenst ook een groot terras, waar het aangenaam vertoeven is met een prachtig zicht op de achterliggende weilanden.
De badkamer met bad, toilet en dubbele lavabo bevindt zich naast de twee slaapkamers. De twee slaapkamers geven beiden uit op het terras aan de voorzijde. Dit appartement beschikt bovendien ook over een apart gastentoilet.
Bij het appartement hoort tevens een garagebox (€70/maand verplicht bij te huren) en een zeer ruime kelderberging.
De gemeenschappelijke kosten (onderhoud lift, elektriciteit en water gemeenschappelijke delen, ruimen van de septische punt,...) bedragen €60/maand.
Geïnteresseerd? Contacteer ons dan spoedig voor een bezoek van dit unieke appartement op [email protected] of op 015/ 20 20 82!

Neem contact op