Appartement te huur

850€ + 50€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 20086038
Immoweb code : 20086038

Overzicht

2 slaapkamers
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar duplex appartement met 2 slaapkamers terras en

Instapklaar appartement te huur in Sint-Eloois-Winkel met 2 slaapkamers en een garage. Bij het betreden van het appartement komt u binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en een apart toilet met handwasser. De lichtrijke leefruimte biedt een open keuken met alle comfort, waaronder een inbouwfrigo, diepvries, dampkap, elektrisch koken, vaatwasser, dubbele gootsteen en een keukeneiland. De TV-kast en het wandmeubel in de leefruimte blijven aanwezig, evenals alle lichtarmaturen.
Op de eerste verdieping bevindt zich een lichtrijke nachthal met mogelijkheid tot een bureauruimte, een ruime slaapkamer en een tweede slaapkamer met inbouwkasten en een aanpalende dressing. De badkamer beschikt over een ligbad/douche combinatie, een tweede toilet en een enkele wastafel met meubel en spiegel. De Velux-ramen zijn voorzien van vliegenramen en verduistering. Daarnaast heeft het appartement ramen met dubbel glas in PVC en een zuidgericht terras. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van centrale verwarming op gas en er zijn 6 zonnepanelen aanwezig. De garagebox is uitgerust met een lichtpunt en een stopcontact.
Dit instapklare appartement biedt alle moderne comfort in een rustige omgeving en is perfect voor wie op zoek is naar een lichtrijke en energiezuinige woning met voldoende bergruimte en een garage. De huurprijs bedraagt €850+€50 syndic. Beschikbaar vanaf 1 september 2024. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen.

Wees er snel bij en maak van dit prachtig

Neem contact op