Appartement te huur

1125€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 20190856
Immoweb code : 20190856

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig wonen in het kasteel van Wezemaal

Indien u altijd gedroomd heeft van ooit in een kasteel te kunnen wonen, dan moet u zeker een afspraak maken voor één van de beschikbare appartementen!

Dit ruime, exclusieve appartement met 140m² bewoonbare oppervlakte is voorzien van alle moderne comfort en gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen zoals driedubbel glas, individuele gasketels, lift.... Het gebouw is in 2019 volledig gerenoveerd naar de hedendaagse normen.

Via de aparte inkomdeur met hal komt u in de lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken (voorzien van vaatwasmachine, oven, inductiekookplaat, dampkap en dubbele spoelbak).
Er zijn twee grote slaapkamers (reeds voorzien van gordijnen) en 2 badkamers waarvan 1 badkamer met douche in bad, lavabo en WC, en 2e een douchekamer met eigen lavabo.
Ieder appartement heeft zijn eigen privaat tuintje en een buitenstaanplaats. Er is tevens een gemeenschappelijke (buiten)fietsenstalling.

De huurprijs voor het appartement bedraagt 1.125 euro en een provisie van 50 euro voor de algemene onkosten. Het verbruik is individueel.
Beschikbaarheid: onmiddellijk
Contracttype: lange duur

Indien u graag een bezoek wenst, vraag dan snel je bezoek aan via onze website!

Neem contact op