Appartement te huur

745€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 20008036
Immoweb code : 20008036

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Te huur lichtrijk nieuwbouw appartement met staanplaats v...

Te huur lichtrijk nieuwbouw appartement met staanplaats vlakbij het centrum van Oudenaarde


Op zoek naar een INSTAPKLAAR appartement op wandelafstand van zo wat alles? Zoek niet verder, dit is jullie kans! Op een BEVOORRECHTE LIGGING te Oudenaarde treft u dit nieuw en INSTAPKLAAR appartement die wacht op zijn volgende bewoner! Door de vele raampartijen en LICHTINVAL krijgt u een RUIMTEGEVOEL en kan u vooral genieten van het UITZICHT. Op WANDELAFSTAND van het STATION te Oudenaarde, VLAKBIJ SCHOLEN, CENTRUM Oudenaarde, WINKELS, PARK,... is dit appartement te vinden. Het gaat over een recent gebouw (2017) en voldoet dus volledig aan alle comfort die je als bewoner nodig hebt. 

Hierbij een kleine rondleiding: inkom met afzonderlijk toilet en berging, LICHTRIJKE WOONKAMER die toegang biedt tot het ZUIDWEST-GEORIËNTEERD TERRAS, INGERICHTE OPEN KEUKEN, nachthall, 2 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, INGERICHTE BADKAMER en een AUTOSTAANPLAATS.

EXTRA TROEVEN: volledig geschilderd - voorzien van armaturen - parket in slaapkamers! OPTIMALE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING!

Opmerking: De woning is geschikt voor maximum 2 à 3 personen! Omdat je financieel comfortabel zou kunnen huren wordt de volgende basisregel gehanteerd 795 euro x 3 = 2385 euro

Adres: Libellenstraat 2 bus 403 - Oudenaarde
Onmiddellijk beschikbaar 
Huurprijs: €745/maand + €50/ maand syndic
EPC: 72,80 kWh/m² (E-peil: 53) - UC: EP16190 

Maak snel uw afspraak!

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op