Appartement te huur

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11489076
Immoweb code : 11489076

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

!!! VERHUURD !!! Modern en Lichtrijk 2-slpk appartement!

!!! VERHUURD !!!

In een gegeerde straat op de grens Mortsel-Edegem, vinden we dit modern en lichtrijk 2-slpk appartement in een kleinschalig gebouw! Dankzij de uitstekende locatie zijn er diverse winkels, cafés en restaurants vlakbij gelegen. Hiernaast is ook Fort V op wandelafstand gelegen en geniet de locatie van een uitstekende bereikbaarheid!

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het recent gerenoveerde gebouw (2022) en nemen we de trap tot de 1e verdieping. We betreden het appartement via de ruime inkomhal op parket welke voorzien is van vestiaire mogelijkheid, videofoon en een apart toilet. Aansluitend vinden we de lichtrijke woonkamer (+/-33m²) op parket met de volledig ingebouwde open keuken welke voorzien is van een koelkast, diepvries, oven, kookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak en heel wat bergruimte! Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 volwaardige slaapkamers (12m² - 10m²) eveneens op parket en de badkamer voorzien van een inloopdouche, lavabomeubel met spiegel en een handdoekradiator.

Geen maandelijkse kosten! Alle meters zijn individueel!
Huurwaarborg 3 maanden - Plaatsbeschrijving €225 - beschikbaar vanaf 01/09/2024!

EPC: 161 kWh/m² - EK conform!

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw bu

Neem contact op