Appartement te huur

695€ per maand

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 20172656
Immoweb code : 20172656

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar duplex-appartement met 2 slaapkamers & zonnig...

Nabij het centrum van Moorslede treft u dit instapklaar tweeslaapkamerappartement. Het eigendom is vlot bereikbaar, verschillende winkels, grootwarenhuizen, scholen, sportgelegenheid en onderwijs liggen in de nabije omgeving.

Via de gemeenschappelijke inkomhal, trekken we naar de eerste verdieping, hier bevindt zich het appartement. Wanneer u het appartement betreedt, komt u terecht in de gezellige leefruimte met zicht op het terras. Van hieruit kunnen we verder richting de geïnstalleerde leefkeuken met eetplaats. Aanpalend aan de keuken is er een gerieflijke berging met de nodige voorzieningen voor het plaatsen van een wasmachine/droogkast. Verder kunt u hier een nog een apart gastentoilet terugvinden.

Via een vaste trap, centraal gelegen in het appartement, gaan we verder richting het tweede verdiep, hier kunt u nog twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet terugvinden.

Tot slot beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, zonnig terras, gemeenschappelijke berging, gunstige EPC-score, waterverzachter, videofoon, .. Bijkomend zal het appartement nog volledig opnieuw geschilderd worden.

Goed om weten: 
Basishuurprijs: €695,-/maand
Provisie: €30,-/maand
Vrij vanaf september 2024

Wenst u dit appartement vrijblijvend te bezoeken?
Aarzel dan zeker niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op