Appartement te huur

800€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 11473420
Immoweb code : 11473420

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Gemeubeld appartement met 1 slaapkamer en terras

EEN BEZOEK IS ENKEL MOGELIJK DOOR VOLGENDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN: https://mijnhuurprofiel.be/property/b7e403c1-0df8-4572-9251-c1b7571f56e9

Bent u opzoek naar een volledig bemeubeld, instapklaar appartement met 1 slaapkamer, terras en 2 autostaanplaatsen in dorpskern van Minderhout? Dan is dit appartement exact wat u zoekt!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig) en is nabij gelegen van horeca, openbaar vervoer etc.

Indeling:

Het omvat een inkomhal waarbij je toegang krijgt tot de ruimtes, waaronder een wasplaats/berging (met diepvriezer, wasmachine en droogkast) en een gastentoilet. De woonkamer die voorzien is van een stoffen zetel en een open keuken met een houte tafel en 4 stoelen. Aansluitend is er een terras met tuinmeubilair en bloempotten.

De nachthal is voorzien van een dressing/bureel (met ingemaakte kasten), de slaapkamer die voorzien is van een 3-deurskleerkast, tweepersoonsbed, nachttafel en tv. Verder is de badkamer voorzien van een bad-douchecombinatie en een enkel lavabomeubel.

 

Tot slot is er nog een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging aanwezig. Er is eveneens en buitenautostaanplaats ingebrepen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

De gemeenschappelijke kosten bedragen maandelijks €50 en omvatten de minuterie van de algemene delen en onderhoud lift.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 septemeber 2024.

Pl

Neem contact op