Appartement te huur

1150€ per maand

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11480973
Immoweb code : 11480973

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Stijlvol & rustig, minimalistisch pareltje

Dit minimalistisch en energiezuinig pareltje op de tweede bouwlijn combineert rust en privacy in een unieke setting. Via een imposante pivoterende deur komt u binnen in dit ruime gelijkvloerse appartement. Laat u verrassen door de lichte woonkamer met open, volledig ingerichte keuken – perfect voor zowel een gezellige brunch als een gezellig diner (met oven, vaatwasser, koelkast, ...). De ruime berging naast de keuken biedt plaats voor al uw proviand en wasgoed. Verder geniet u van een apart toilet, een stijlvolle badkamer met douche en dubbele lavabo, en twee comfortabele slaapkamers.
Maar dat is nog niet alles! U heeft uw eigen zonnige tuin en terras waar u kunt ontspannen met een boek of barbecue. En alsof dat niet genoeg is, parkeert u uw wagen(s) zonder stress dankzij de 2 voorbehouden plaatsen voor het gebouw.
De gemeenschappelijke kosten? Lachwekkend laag! Denk aan het jaarlijkse onderhoud van de berm en het leegmaken van de septische put. Energiezuinig met een E-Peil van 42. Zin in een kijkje? Bel 0489/026.022 en ontdek uw toekomstige thuis!

Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op