Appartement te huur

1450€ per maand

2 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11484658
Immoweb code : 11484658

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern dak appartement met tuin en staanplaats

Ontdek dit ruime en moderne dakappartement in een kleinschalig gebouw te Wolvertem, waar comfort en stijl elkaar ontmoeten. Gelegen op de eerste verdieping, biedt dit dakappartement een bewoonbare oppervlakte van 155 m². De woning is voorzien van vloerverwarming en airconditioning in alle ruimtes voor uw ultieme comfort. Bovendien beschikt het appartement over een staanplaats, een EPC-B attest, een alarmsysteem en een charmante tuin van 40 m² exclusief voor de bewoners.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij het betreden van het appartement, komen we uit in de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiaire. De nachthal geeft uit op een ruime slaapkamer 18 m² met en suite doucheruimte. De 2de slaapkamer heeft een oppervlakte van 10 m². Verder beschikt het appartement over een tweede ruime badkamer met ligbad en douche en dubbel wasmeubel.

De lichte en luchtige leefruimte beschikt over een open keuken met alle moderne voorzieningen, waaronder een vaatwasser, oven, magnetron en inductiekookplaat. Grote raampartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename en warme sfeer.

Tot slot is er nog een berging met technische ruimte.

Neem contact op