Appartement te huur

1395€ per maand

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20006456
Immoweb code : 20006456

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 16/09/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Fantastisch dakappartement met een prachtig groot terras, inclusief jacuzzi en adembenemend uitzicht op de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen.

Wanneer je binnenkomt in het appartement, word je direct overweldigd door het ruimtelijke gevoel dankzij het hoge plafond. Vooraan bevindt zich het gezellige zitgedeelte, achteraan is er voldoende ruimte voor een grote eettafel naast de fantastische eikenhouten keuken, die van alle gemakken is voorzien. Verderop vind je twee comfortabele slaapkamers, een handige berging met aansluiting voor je wasmachine en droogkast en een badkamer met zowel een douche als een ligbad, een dubbele lavabo en W.C.. De trap naar boven leidt je naar de prachtige zeer ruime master bedroom.

Het terras is een waar paradijs, een enorm terras dat is uitgerust met een jacuzzi en een geweldige barbecue mét gasaansluiting. Er is voldoende ruimte voor een zomerse tuinset, perfect voor ontspanning en gezelligheid. Bovendien beschikt het pand over een afgesloten garage voor je wagen aan het pand (verplicht bij te huren €95,-).

Het dakappartement is ruim en modern, beschikt over een prachtig terras, en ligt pal in het centrum van Mechelen.

- Beschikbaar vanaf 16/09/2024
- Verplicht autostaanplaats bij te huren €85,-
- EPC B
Geen gemeenschappekijke kosten!
Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet, bel ons gerust op 015 65 50 05.

Neem contact op