Appartement te huur

950€ per maand

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11489599
Immoweb code : 11489599

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Gezellig triplex-appartement met twee slaapkamers in het cen

Gezellig triplex-appartement met twee slaapkamers in het centrum van Mechelen

Bezoekmoment volzet! Stuur ons een mail om op de wachtlijst gezet te worden!

Op de eerste verdieping van deze residentie kan je dit gezellige triplex-appartement terugvinden, nabij het centrum van Mechelen.

Via de trappenhal, die voorzien is van opbergruimte bereik je de eerste verdieping. Binnenkomen doe je in de ruime, open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. De eetplaats is achteraan gelegen, waaruit je ook toegang hebt tot het zonnige terras. Eén verdieping hoger bevinden zich de eerste ruime slaapkamer. Daarnaast beschik je nog een badkamer, uitgerust met toilet, douche & enkele wastafel. Ook de aansluiting van de wasmachine en de droogkast bevinden zich hier. Op de derde en laatste verdieping bevindt zich nog de laatste slaapkamer, dewelke tevens is uitgerust met een lavabo.

Dit appartement is ideaal gelegen! Je hebt een vlotte bereikbaarheid naar verschillende scholen, handelszaken, het treinstation, het recreatiedomein De Nekker en het centrum. Ook ben je snel in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen via de E19. Liever de fiets? Dan neem je eenvoudig de fietsostrade.

Ben je op zoek naar een gezellig appartement, dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit appartement zeker iets voor jou!

015 20 36 00 - [email protected]

Neem contact op