Appartement te huur

875€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 20000370
Immoweb code : 20000370

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een comfortabel en stijlvol appartement? Dit prachtige nieuwbouwappartement, gelegen aan het Stationsplein in Maldegem, heeft alles wat u nodig heeft voor een modern en zorgeloos leven.

Het appartement bevindt zich op het derde verdiep en beschikt over twee ruime en lichte slaapkamers, ideaal voor een gezin of als thuiswerkplek. Het zuid gerichte terras biedt u de perfecte plek om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht.

Als eerste bewoner van dit energiezuinige appartement profiteert u van moderne isolatie en energiezuinige installaties die zorgen voor lage energiekosten. De ruime woonkamer is open en licht, met directe toegang tot het terras. De moderne keuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparaten, en de stijlvolle badkamer biedt alle comfort die u nodig heeft.

Een privé garagebox is inbegrepen, wat ideaal is voor uw auto en extra opslagruimte. Het gebouw beschikt over een lift voor gemakkelijk toegang, en u kunt genieten van een veilige omgeving met goede bereikbaarheid van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de luxe van dit prachtige appartement aan het Stationsplein in Maldegem. U kunt ons bereiken via [email protected] . We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

Neem contact op