Appartement te huur

1000€ per maand

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 20206053
Immoweb code : 20206053

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek en centraal gelegen gelijkvloers appartement!

Uniek en centraal gelegen gelijkvloers appartement!

U kan dit nieuwbouw appartement terugvinden op het gelijkvloers van een architecturale residentie, met een uitstekende ligging in het centrum van Liedekerke en nabij oprit E40.

Het appartement zelf werd met oog voor detail afgewerkt.
De indeling van het appartement is als volgt: een inkomhal, lichtrijke leefruimte met open volledig ingerichte keuken, bergruimte met aansluiting wasmachine/droogkast, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Het zonnig ruim terras werd voorzien van een zonneluifel.
Verder zijn er nog een aparte kelderberging en twee autostaanplaatsen in de ondergrondse garage inbegrepen in de huurprijs.

Maximaal gebruik van hernieuwbare energie staat centraal en zorgt dat het appartement minimum voldoet aan de eisen van een B.E.N. woning. Er werd gekozen voor een geothermisch verwarmingssysteem (afgifte via vloerverwarming), ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, gebruik van hoogrendementsglas en geschikte thermische isolatie.

Huurprijs: 1.000 euro + 125 euro gemeenschappelijke kosten (provisie) per maand. Verwarming inbegrepen in de maandelijkse provisie.

(Maximaal E-peil: E30)

Wenst u bijkomende info en/of een bezoek?
Contacteer Steven via [email protected] of op het nummer 0485 52 55 29.

Neem contact op