Appartement te huur

670€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 20264039
Immoweb code : 20264039

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Lichtrijk appartement met zongericht, ruim terras.

Dit charmante appartement in Lichtervelde biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een comfortabele woonplek in een gezellige buurt. Met twee ruime slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer, is deze woning ideaal voor een klein gezin of koppels.

De open woon- en eetkamer geeft een aangename sfeer die uitnodigt tot ontspanning. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. De keuken is van alle gemakken voorzien en perfect voor culinaire liefhebbers die graag koken en entertainen.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het ruime balkon, waar je heerlijk kunt genieten van je ochtendkoffie of ontspannen na een drukke dag. Het biedt een mooi uitzicht op de rustige buurt.

Hoewel er geen garage is, biedt de omgeving voldoende parkeermogelijkheden. Gelegen in een rustige straat, geniet je toch van de nabijheid van lokale voorzieningen en openbaar vervoer.

Dit appartement combineert comfort, stijl en een uitstekende ligging, waardoor het een perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis in Lichtervelde. Mis deze kans niet en plan een bezichtiging om het zelf te ervaren! Huur €670 (geen algemene kosten). Vrij 1/1/2025

Neem contact op