Appartement te huur

750€ + 100€ per maand

1 slaapkamer 51 vierkante meters

Immoweb code : 20178380
Immoweb code : 20178380

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
51 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/10/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Moderne appartement met één slaapkamer

Dynasty Agentschap heeft het genoegen u dit prachtige, moderne en lichte appartement voor te stellen, ideaal gelegen op de 2e verdieping van een gebouw met lift in Libramont, dicht bij alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele slaapkamer, een moderne douchekamer, een apart toilet en een handige wasruimte. U kunt ook genieten van een terras op het oosten, perfect om te profiteren van de ochtend- en vroege middagzon. Een privékelder en een overdekte parkeerplaats zijn ook inbegrepen, waardoor extra opbergruimte beschikbaar is.

Qua techniek is het appartement zeer goed geïsoleerd, zowel thermisch als akoestisch, en beschikt het over een centrale verwarming op aardgas. Het is uitgerust met een videofoniesysteem en een dubbelstroomventilatie, wat zorgt voor optimaal comfort. Met een energieprestatiecertificaat van klasse A (EPC: A), kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

De huurprijs is € 750, met een maandelijkse forfait van € 100 voor gemeenschappelijke kosten. Een voorschot van € 70 wordt gevraagd voor verwarming en warm water. De huurwaarborg bedraagt € 1.500, zijnde twee maanden huur. Het appartement is beschikbaar vanaf 15 oktober.

Wacht niet langer om dit prachtige appartement te bezoeken, dat modern comfort combineert met een ideale ligging.

Neem contact op