Appartement te huur

910€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11484054
Immoweb code : 11484054

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Aangenaam appartement met 2 slpks op superlocatie !

Volledig INSTAPKLAAR gerenoveerd appartement met ruime leefruimte, moderne keuken en 2 slaapkamers !

Dit appartement is enorm goed gelegen in de rustige Altenawijk, op wandelafstand van centrum van Kontich met winkelstraat en vlakbij Altena instituut gelegen.

We bereiken het appartement op de 1ste verdieping via de trap en komen binnen in de inkomhal die het geluid van de gemeenschappelijke gang filtert.
Daarachter ligt de aangenaam GROTE LEEFRUIMTE op tegelvloer die, dankzij de hele grote (nieuwe) raampartij vooraan, heel de dag door enorm licht is.

De volledig ingerichte KEUKEN met keramische kookplaat, dampkap, koelkast (met diepvriesvak) en combi-oven is enorm praktisch.

Achter de leefruimte vinden we de nachthal met gastentoilet en BADKAMER met inloopdouche (thermostatische kraan), wastafel in badkamermeubel met spiegelkast en toilet.
Aansluitpunt voor wasmachine en droogkast bevinden zich in een aparte bergruimte.

Achteraan liggen de 2 slaapkamers, maar dat is niet alles, er is nog een extra kamer, ideaal als dressing, bureau of speelkamer maar indien gewenst kan U deze ook perfect als 3de slaapkamer gebruiken.

Het buitenschrijnwerk van dit appartement werd recent (2013) met dubbel glas en draai-kip functie en schuifraam in de woonruimte naar het balkon.

Bij het appartement hoort ook een droge KELDER.

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

EPC : 132 kWh/m2 (Label B)
Gemeenscha...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op