Appartement te huur

3 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 20052606
Immoweb code : 20052606

Overzicht

3 slaapkamers
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Modern appartement te huur, Koningslo met alle voorzieninge

Een appartement in GROENLOO -Koningslo,, is een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare woning. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt dit appartement alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken,3slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er ook een balkon waar je kunt genieten van het uitzicht op de omgeving. Het interieur is voorzien van verlichting en gordijnen waardoor je je meteen thuis zult voelen.

De ligging van het appartement is ook een groot pluspunt. Koningslo is een gezellige wijk met veel winkels, restaurants en andere voorzieningen op loopafstand. Daarnaast is het ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelweg, waardoor je gemakkelijk naar het centrum van Vilvoorde of andere steden in de omgeving kunt reizen.

Kortom, een appartement in Koningslo, is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en comfortabele woning in een aangename omgeving. Of je nu voor korte of langere tijd in Vilvoorde verblijft, dit appartement zal zeker aan al je wensen voldoen.

Wenst u een bezoekje? Bezorg ons dan zo snel mogelijk de inlichtingenfiche ingevuld terug en wij contacteren u voor een afspraak.

Neem contact op