Appartement te huur

1395€ + 75€ per maand

3 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 20011835
Immoweb code : 20011835

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Dit ruim gerenoveerd, ongemeubeld drie slaapkamer appartement is gelegen in de Paul Parmentierlaan op wandelafstand van de Zeedijk. Het appartement bevindt zich nabij het Rubensplein en het commerciële centrum van Knokke. 

Indeling: Inkomhal met gastentoilet. Open, lichtrijke leefruimte met salonhoek en eetplaats, aparte volledig ingerichte keuken voorzien van hedendaags confort. In de keuken is er een ruime berging. Via het groot schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot het terras aan de straatzijde. Het appartement geniet van 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien voor dubbel bed. De eerste slaapkamer heeft een aansluitende badkamer met ligbad en dubbele wastafel. De tweede slaapkamer heeft een aansluitende douchekamer met wastafel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De derde slaapkamer heeft een wastafel in de kamer. Het groot terras aan de achterzijde geniet van een zuidoost orientatie. 
In de residentie, op -1 is er een private kelder en plaats voor het stallen van fietsen.  Mogelijkheid om een dubbele staanplaats bij te huren in de residentie vanaf 1 september aan 250 euro per maand. Gemeenschappelijke onkosten: 75 euro per maand. 

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar!  Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via 050 66 20 20!

Neem contact op