Appartement te huur

400€ + 30€ per maand

1 slaapkamer 16 vierkante meters

Immoweb code : 20004690
Immoweb code : 20004690

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
16 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ontdek een prachtig gerenoveerde kamer in een ideaal gelegen gedeelde accommodatie in Jodoigne.

Deze kamer van 16,5 m², onlangs en zorgvuldig gerenoveerd, biedt een comfortabele ruimte waar je je meteen thuis zult voelen. Met een maandelijkse huur van € 390 en slechts € 30 aan kosten, biedt deze aanbieding uitstekende waarde voor degenen die op zoek zijn naar kwalitatieve huisvesting tegen een betaalbare prijs.

De maandelijkse kosten van € 30 omvatten toegang tot internet en de diensten van een toegewijde persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, wat zorgt voor een schone en goed onderhouden omgeving voor alle huisgenoten. Daarnaast is een voorschot van € 100 aan kosten inbegrepen om uitgaven voor water, elektriciteit, verwarming en andere gemeenschappelijke kosten te dekken.

Gelegen in een rustige buurt in Jodoigne, geniet deze gedeelde accommodatie van een gunstige locatie dicht bij het openbaar vervoer, winkels en lokale voorzieningen. Je zult genieten van een gemakkelijk en aangenaam dagelijks leven.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een vriendelijke en gerenoveerde gedeelde accommodatie in Jodoigne. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Deze kamer biedt de perfecte gelegenheid om te wonen in een comfortabele en harmonieuze omgeving in het hart van deze prachtige stad.

Neem contact op