Appartement te huur

1350€ + 70€ per maand

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 20204668
Immoweb code : 20204668

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

GELIJKVLOERSAPPARTEMENT - 2 kamers + 2 badkamers

BEZOEKAANVRAGEN ENKEL VIA WWW.IMMO-WEMMEL.BE ! Ruim en volledig gerenoveerd appartement van 110 m², perfect gelegen nabij het centrum van Jette. Het appartement biedt gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer (bus, tram, station), winkels, ziekenhuizen en scholen. Met een hoogwaardige afwerking en modern comfort is dit appartement onmiddellijk klaar om in te trekken.

Bij binnenkomst via de inkomhal betreed je de ruime woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. De eerste slaapkamer bevindt zich naast een apart toilet. Via de nachthal bereik je de tweede slaapkamer, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, en een tweede badkamer met douche. Daarnaast is er een handige berging voor een wasmachine en droogkast, evenals een kelderruimte.

Een groot pluspunt van dit appartement is het exclusieve gebruik van de voortuin, die afgesloten en mooi aangelegd werd met diverse beplanting. Het appartement heeft individuele tellers, en er is een maandelijkse provisie van €70 voor gemeenschappelijke delen en het snoeien van de haag.

Neem contact op