Appartement te huur

750€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 76 vierkante meters

Immoweb code : 20147409
Immoweb code : 20147409

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Recent en gezellig appartement met 1 slaapkamer

Recent en gezellig appartement met 1 slaapkamer 

Ligging: Zeer mooi en goed gelegen appartement aan het Albertkanaal. Net buiten het centrum van Herentals, maar alle faciliteiten en scholen op wandel- en fietsafstand. Verder zijn de invalswegen vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, apart toilet, badkamer met douche, berging, slaapkamer, woonkamer, keuken, terras, kelderberging, ondergrondse autostaanplaats en gezamenlijke fietsenstalling.

Omschrijving: Dit recent appartement met 1 slaapkamer is gelegen op toplocatie. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. U komt binnen in de inkomhal die toegang geeft op alle ruimtes. Allereerst is er een apart toilet aanwezig. Hierna is er de slaapkamer. Verder de badkamer met inloopdouche en 1 wastafel in badkamermeubel. De berging is voorzien van aansluiting voor de wasmachine en mogelijkheid tot condensatie droogkast. Hierna bevindt u zich in de open keuken met aansluitend de woonkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt over een ijskast, vaatwasser, kookplaat, dampkap en spoelbak. Via de woonkamer hebt u ook toegang tot het gezellige terras waar u kan genieten van de rust en het zicht op het Albertkanaal. Tot slot is er een privatieve kelderberging en autostaanplaats aanwezig. Verder kan u ook genieten van een gezamenlijke fietsenberging.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw e

Neem contact op