Appartement te huur

775€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 20191053
Immoweb code : 20191053

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gezellig gerenoveerd 2 slk app

Op de Maastrichtersteenweg 11 op de 3de verdieping bevindt zich dit gerenoveerd appartement. De indeling is als volgt: er zijn 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet, vestiare hoek, berging, keuken en een woon/-eetkamer.

De centrale ligging kort aan de kleinie ring maakt dat het gebouw op een steenworp ligt van de Grote Markt. Via de Maastrichtersteenweg is men zeer snel op de Grote Ring zodat de bereikbaarheid van de locatie een absolute troef is. 2x per week is er de markt op het Kol. Dusartplein en in de directe omgeving zijn winkels aanwezig zodat boodschappen doen snel en zelfs zonder auto gedaan kunnen worden.

Tevens is het mogelijk om samen met het appartement een autostandplaats achter het gebouw te huren. Een gratis fietsenstalling is ook aanwezig en er zijn afvalcontainers voor het huisvuil.

De keuken werd voorzien van de nodige apparatuur en in de badkamer werd een inloopdouche met bijhorend badkamermeubel geïnstalleerd.

Ben je op zoek naar een 2 slaapkamer-appartement net buiten de kleine ring en wil je ook het nodige comfort kom dan zeker eens een kijkje nemen. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/10/2024.

Gelieve enkel via e-mail te willen reageren. Please reactions only by e-mail.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op