Appartement te huur

1750€ + 175€ per maand

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20012727
Immoweb code : 20012727

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 4

Omschrijving

HIGH-END AFGEWERKT 2-SLPKAPP OP ZUIDZICHT - HOEKAPPARTEMENT!

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024! 
Vaste kosten: € 175,00 per maand + € 75,00 per maand provisie voor verwarming (je hebt géén eigen gascontract nodig!)
Ondergrondse autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs! 

Eén van de meest luxueuze appartementen op Zuidzicht kan jouw nieuwe thuis worden! Deze parel is een hoekappartement met een wijds uitzicht over het water, zowel vanuit de open leefruimte met keuken als vanuit de slaapkamer. Met 2 ruime slaapkamers met ieder een eigen ensuite badkamer, een dressing, een royale leefruimte met prachtige, landelijke keuken, een bergplaats en een apart toilet, samen goed voor een bewoonbare oppervlakte van zo'n 150 m², spreken we hier van een bijzonder ruim appartement. In de ondergrondse verdieping beschik je eveneens over een kelderberging en een autostaanplaats, beiden inbegrepen in de huurprijs. 

Het appartement werd bijzonder luxueus afgewerkt met veel ingemaakte kasten, hoogwaardige afwerkingen en knappe materialen. Op het terras van maar liefst 25m² is het ultiem genieten, dankzij het overdekte stuk zelfs bij minder goed weer! 

Een heerlijke (en zeer uitzonderlijke!) opportuniteit om op één van de meest gegeerde locaties van Hasselt te wonen! Benieuwd? Surf naar www.vdv-vanderveken.be, ga bij “Te huur” naar dit pand en vul je gegevens in (klik op “Ik wil dit pand graag huren!). Tot binnenkort! 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op