Appartement te huur

1000€ + 110€ per maand

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 20167403
Immoweb code : 20167403

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/10/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers in het hartje van

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers in het hartje van Haacht

Ontdek dit prachtige gelijkvloerse appartement in het centrum van Haacht, waar comfort, ruimte en een ideale ligging samenkomen. Dit appartement biedt alle moderne gemakken en heeft een stijlvol, eigentijds ontwerp dat perfect aansluit bij een ontspannen levensstijl.

Bij binnenkomst betreed je de ruime hal voorzien van een apart toilet. Vanuit de hal krijg je toegang tot de open leefruimte. Deze is voorzien van grote raampartijen die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen, waardoor de ruimte fris en uitnodigend aanvoelt. De open indeling biedt een perfecte combinatie van een gezellige zithoek en een eetgedeelte dat grenst aan de moderne, volledig uitgeruste keuken. Deze keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur en veel opbergruimte, is ideaal voor wie van koken houdt. Aansluitend bevindt zich nog de praktische berging met aansluiting voor jouw wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel & een inloopdouche

Een groot pluspunt van dit appartement is de aangename buitenruimte. De gezellige privétuin is ideaal om te genieten van zonnige dagen, je koffie in de ochtend of een rustig diner in de avond.

Daarnaast beschikt het appartement zowel over een binnen- als een buiten autostaanplaats voor je wagen, wat een groot voordeel is in het centrum. Extra opbergruimte nodig? Geen probl

Neem contact op