Appartement te huur

945€ per maand

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11489235
Immoweb code : 11489235

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

BEN APP met 2 SLPKS, terras en parking te Gavere

BEZOEK ENKEL AANVRAGEN VIA IMMODAVINCI.BE

Wenst u een bezoek? Gelieve NIET te BELLEN maar uw bezoek aan te vragen via www.immodavinci.be. 
Ga naar het pand dat u interesseert en druk op de knop “Bezoek Aanvragen” onderaan de profielfoto van de contactpersoon.

LIGGING:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van deze prachtig nieuwbouwresidentie in hartje Gavere langs de Onderstraat, op wandelafstand van de Gaverse Markt en omgeven door glooiend groen.
Ontdek uw toekomstige thuis in het mooie Gavere met zijn pittoreske Valeirfietsroute, het natuurgebied Kriephoek-Bolveerput en gezellige ondernemende bruisende centrum.

Zoekt u een gezellige, goed gelegen en tevens groene omgeving, weg van het drukke stadsleven maar ook niet te ver weg ?
Dan is dit appartement iets voor u!

INDELING:
Dit nieuwbouw appartement bestaat uit een inkomhal, toilet, lichtrijke ruime leefruimte met open volledig ingerichte keuken en een praktische berging/wasplaats, geïnstalleerde badkamer en 2 slaapkamers. Het appartement geniet daarnaast nog van een aangename privé buitenruimte met uitzicht op het park! Tevens is er een autstaanplaats voorzien in de ondergrondse parking, waar zich ook de fietsenberging bevindt. Het pand werd recent geschilderd en is voorzien van verlichting en gordijnrails. Er werd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals zonnepanelen, vloerverwarming via warmtepomp, ventilatiesysteem type C+, hoogrendementsbeglazing edm. waardoor het appartement voldoet aan de B

Neem contact op