Appartement te huur

850€ per maand

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11491991
Immoweb code : 11491991

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 14/09/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slpk, terras en ondergrondse g...

Het gelijkvloers appartement is gelegen in een prachtige, rustige groene omgeving in het Louisepark. Het appartement beschikt over 2 terrassen, 1 overdekt terras aan de voorkant met rechtstreeks toegang tot het park en de weelderige gemeenschappelijke binnentuinen en 1 open terras aan de achterkant. U kunt hier volop genieten van een groene omgeving en de rust.

Louise park vindt u aan de Molenstraat en heeft een centrale ligging. U vindt op wandelafstand winkels, openbaar vervoer, de scholen en alle belangrijke invalswegen.

De indeling is als volgt: een private inkom, een inkomhal, een leefruimte met open keuken en uitzicht op het groen, het park, een berging/wasplaats, via de nachthal komt u in de 2 slaapkamers en de badkamer. U heeft 2 terrassen, vooraan en achteraan. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Voor uw wagen heeft u ondergronds een grote garagebox van 3m x 6m met een automatische poort.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken bent u verzekerd van een lage energieverbruik.

Het appartement zal geschilderd worden.

Wenst u een bezoek aan dit nieuwbouwappartement? Maak uw afspraak via www.vastgoedunicum.be of mail naar [email protected]





Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op