Appartement te huur

1200€ + 150€ per maand

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 20002839
Immoweb code : 20002839

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement ca.92m² met aangenaam ruim terras van ca. 10m² in het prestigieus project Elysia Park te Edegem. Zeer centraal gelegen nabij supermarkten, Fort V, winkels, openbaar vervoer, scholen, ziekenhuizen, belangrijke in-en uitvalswegen.

Elysia Park is een hedendaags project met verschillende woonvormen en functies, gelegen in een schitterende parkomgeving, vlakbij het centrum van Edegem.

Edegem is een groene gemeente met een sterk residentieel karakter. Dankzij zijn perfecte ligging in de gouden driehoek tussen Gent, Brussel en Antwerpen is het een meer dan gegeerde woonplek. Daarbij heb je het unieke domein Hof ter Linden en Fort V als wandel-, fiets en ontspanningsplek. Maar Edegem bruist ook dankzij zijn vele brasserieën, cafés, sportaccommodaties, golf- en tennisclubs.

Instapklaar en reeds geschilderd twee slaapkamer appartement gelegen op de eerste verdieping. Parking verplicht bij te huren.
INDELING: Inkomhal, mooie en lichte living op parket die toegang geeft tot het prachtig terras, open ingerichte keuken voorzien van opbergkasten en alle toestellen, aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, 2 ruime slaapkamers en de luxueuze ingerichte douchekamer.

Neem contact op