Appartement te huur

725€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 10382314
Immoweb code : 10382314

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Leuk duplex appartement met garage in het centrum van Deurne

Leuk duplex appartement op de 1e verdieping van een sympathieke blok, bestaande uit 3 appartementen. De ligging in het centrum van Deurne biedt heel wat voordelen; warme bakker naast de deur, school aan de overkant van de straat, winkels in de nabije omgeving en ook openbaar vervoer is vlakbij. Het appartement bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Tessenderlo met al zijn winkels, scholen en horeca.

Via de trap bereiken we de voordeur van het appartement, die ons toegang verleent tot de woonkamer met open keuken (samen 30 m²). De grote ramen (dubbel glas) zorgen voor veel lichtinval. De aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn mooi weggewerkt in de woonkamer achter een verschuifbare wand. Er is verder ook een extraberging aanwezig die extra opbergruimte beidt.

Op de verdieping treffen we een ruime slaapkamer (14,68 m²) met naastliggend een ruime dressing (7 m²). Tot slot is er op de verdieping nog een badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een lavabo en inloopdouche.

Dit gezellige appartement wordt verwarmd op aardgas (ketel = Viessmann). Er hoort een garage bij het appartement.

De huurprijs voor deze leuke duplex bedraagt 725 euro per maand en is beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Is dit leuke appartement iets voor jou? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Het bevindt zich niet

Neem contact op