Appartement te huur

1050€ + 95€ per maand

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20222644
Immoweb code : 20222644

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ruim, gerenoveerd 2 slpk appartement met 2 terrassen & kelde

RUIM, GERENOVEERD 2 SLPK APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN & KELDERBERGING!
Indeling: Inkomhal, leef- en eetruimte, open keuken, 2 slaapkamers (17 & 11m²), dressing, badkamer met bad/douche combinatie, wasplaats, berging, gastentoilet, 2 terrassen en kelderberging.
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een rustig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang verleent tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte voorzien van voldoende ingemaakte kasten. Aansluitend de open keuken (dampkap, gasfornuis, vaatwasser, ijskast & oven). Via de leefruimte hebben we toegang tot het kleine terras vooraan. Achteraan het appartement zijn 2 ruime slaapkamers voorzien. De 2de slaapkamer is voorzien van een ruime dressing. De 1ste slaapkamer geeft toegang tot het grotere terras achteraan. Verder verleent de inkomhal toegang tot de badkamer met bad/douche combinatie, lavabo en een aparte wasplaats, het gastentoilet en de praktische berging. Door de grote raampartijen geniet het appartement van veel natuurlijk lichtinval.
Extra:
- Prachtig gerenoveerd!
- Private kelderberging
- AK: €95 (gemeenschappelijke delen, blokpolis, syndicus, privé water & lift)

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op