Appartement te huur

1100€ + 90€ per maand

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 20167575
Immoweb code : 20167575

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/11/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtige NIEUWE flat - wijk Gare Maritime

BRUSSELS CENTRUM - (I2.2) ontdek een prachtig appartement genesteld in de bloeiende wijk Gare Maritime. Het is gelegen in het prestigieuze nieuwe “Impérial”-project en combineert elegantie met uitzonderlijk comfort in het hart van Brussel. U profiteert van een snelle toegang tot het openbaar vervoer, de ideale nabijheid van het Tour & Taxis-park en een groot aantal winkels en voorzieningen op slechts een steenworp afstand. Ontsnap naar het comfort van uw eigen huis terwijl u optimaal profiteert van de levendige buurt.
Dit lichte en ruime appartement van ±72m² met 1 slaapkamer, beschikbaar voor eerste bewoning, bevindt zich in een modern gebouw met een lift. Het appartement biedt royale, gastvrije ruimtes en bestaat uit een hal die leidt naar een ruime woonkamer van 33 m² met een volledig uitgeruste open keuken, een nachthal, een slaapkamer van 17 m², een doucheruimte en een bijkeuken met wasfaciliteiten.

Naast deze voorzieningen beschikt het appartement over een privékelder en een gedeelde fietsenruimte. Technisch gezien is het uitgerust met dubbele ventilatie en ramen met dubbele beglazing, waardoor een laag energieverbruik gegarandeerd is.
Zeer lage lasten: voorziening van €90/maand (verwarming - gemeenschappelijke ruimtes).
Beschikbaar op 01/11/2024
EPB: A
Afmetingen ter informatie.

Neem contact op