Appartement te huur

1135€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 95 vierkante meters

Immoweb code : 20188178
Immoweb code : 20188178

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig gemeubeld dakappartement/penthouse met luxe-afwe...

Vlakbij het historische stadscentrum van Brugge treft u dit adembenemend luxe appartement/penthouse met prachtig vergezicht aan. Dit uniek appartement, maakt deel uit van een kleinschalige residentie en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 95 m².
Het dakappartement dateert van 2012 en is gemeubeld en instapklaar.

Het appartement omvat een inkomhall, apart gastentoilet, de open leefruimte beschikt over een ingemaakte (vestiaire)kast, groot wandmeubel, eetplaats met stoelen en over een inbouwcassette op aardgas. De living geeft toegang tot het terras met open zicht op de Sint-Pieterskaai.
De praktische keuken is volledig uitgerust met toestellen en beschikt over voldoende opbergruimte.
Vanuit de living kunt u de ruime ingerichte slaapkamer betreden met aansluitend de badkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche en dubbele lavabo in meubel. De toegang naar de zolder is in de badkamer en deze kunt u betreden via een flex-trap.
Het zuidgericht terras, aan de voorzijde, waar het heerlijk vertoeven is, beschikt over een buitenberging/wasplaats. De buitenberging is ook toegankelijk van binnenuit. In de berging heeft u er de aansluiting voor was- en droogmachine.

Dit appartement ademt licht en ruimte uit door de vele raampartijen. De vloer in het appartement is doorlopend afgewerkt met fineer parket en in de badkamer een degelijke keramische tegelvloer. Overal is er vloerverwarming op aardgas en ledverlichting aanwezig. De zonnepanele...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op