Appartement te huur

1250€ + 150€ per maand

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20262768
Immoweb code : 20262768

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim appartement + garage + kelder naast station Eigenbrakel

Luypaert Immo presenteert u dit uitzonderlijke appartement van 135 m² (bruto), ideaal gelegen in Eigenbrakel.
Gelegen op de 2e verdieping van een gebouw met 3 verdiepingen en een lift, zal dit pand u verleiden met zijn talrijke troeven.
De ruime en lichte woonkamer biedt een oppervlakte van 63 m², perfect om familie en vrienden te ontvangen. De afgesloten keuken is volledig uitgerust en biedt alle benodigde comfort. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met een apart toilet. Het appartement beschikt ook over een wasruimte, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer en een douchekamer met toilet, waardoor een praktische en aangename leefruimte wordt gegarandeerd.

De locatie is ideaal, in de directe nabijheid van het station van Eigenbrakel, scholen, winkels en sportcentra. U zult genieten van een praktische en aangename leefomgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik.
Voor uw comfort is een dubbele garage (met ingebouwde kasten), een kelder evenals een buitenparkeerplaats voor de garage, INBEGREPEN in de prijs.

Voorzieningen voor gemeenschappelijke kosten van 130€/maand en voorzieningen voor prive gebruik van water : 30€/maand. Gaz en electriciteit rechtstreeks bij de leverancier.

Technische informatie: EPC B (113 kWh/m2.jaar), dubbele beglazing, individuele gasboiler van Vaillant (2015). Neem contact met ons op om een bezoek te regelen op 0472 94 83 29 of via e-mail: [email protected]

Neem contact op