Appartement te huur

1 slaapkamer 80 vierkante meters

Immoweb code : 20059668
Immoweb code : 20059668

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Dakappartement met groot terras

Het appartement is gelegen op de derde verdieping dat te bereiken is via trap. We treffen het gebouw midden in het centrum van Boechout. Zeer centraal gelegen en op wandelafstand van winkels, bus- en treinhalte, bakkers, restaurants, enzovoort.

Bij binnenkomst treft u de slaapkamer met en-suite badkamer op uw linkerzijde. De badkamer is voorzien van enkele wastafel, douche en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot het terras. Verder door treffen we de leefruimte met rustgevend uitzicht op groen, tussen de leefruimte en eetkamer is een tussenruimte die eventueel kan gebruikt worden als bureau. De keuken is voorzien van veel plaats met eventueel nog plek voor een ontbijthoek. Qua toestellen is hier alles aanwezig: ijskast, diepvriezer, vaatwasser, oven en zelfs een wasmachine/droogkast. Het appartement is dus 100% instapklaar, enkel je eigen meubels ontbreken.

De kers op de taart is het dakterras van ca. 20 m², hier is het puur genieten met een mooi uitzicht.

Goed om te weten: Bij het appartement hoort een dubbele garage met extra staanplaats; gemeenschappelijke lasten 80 € dit is inclusief water, onderhoud, etc.

Neem contact op