Appartement te huur

780€ per maand

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 20078746
Immoweb code : 20078746

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim, instapklaar appartement met 2 slaapkamers en 2 terras…

BESCHIKBAAR VANAF 01/10/2024
In de Ontmijnersstraat, recht tegenover het stadspark, situeert zich dit instapklaar appartement op de tweede verdieping. Het appartement is gesitueerd op wandelafstand van het strand, de zee, de duinen, verschillende handelszaken, scholen en haltes van het openbaar vervoer.

Men betreedt het appartement via de trappenhal, er is dus geen lift aanwezig in het gebouw. Via de inkomhal komt men in de ruime gezellige woonkamer. De woonkamer is opgesplitst in een leefruimte en de eetkamer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een geriefelijke keuken voorzien van alle hedendaagse noden. Deze keuken is bovendien voorzien van een berging. Een extra troef zijn de terrassen voor -en achteraan aanpalend aan de woonkamer.

Verder bevindt zich in het appartement twee volwaardige slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer die voorzien is van een ligbad, een wastafel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.

Mis uw kans niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast! De snelste manier om een bezoek te brengen aan dit pand? Vraag uw bezoek aan via onze website en u zal gecontacteerd worden door de verhuurverantwoordelijke. Telefonisch kan er geen afspraak gemaakt worden.

Troeven
*Ruim appartement
*Gunstige ligging
*Instapklaar
*2 terrassen


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing
5) Overstromingsrapport:
Perceel…

Neem contact op