Appartement te huur

995€ + 105€ per maand

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11478078
Immoweb code : 11478078

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

RUIM EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT VAN 120M² MET 3 SLPK'S ...

RUIM EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT VAN 120M² MET 3 SLPK'S EN TWEE TERRASSEN IN BILZEN

Centraal gelegen vindt u in Bilzen dit recent drie slaapkamer appartement terug. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m² en haar drie slaapkamers een uniek aanbod op de huurmarkt! Dankzij de twee terrassen van 19m² en 42m², heeft u aan buitenruimte alvast geen gebrek. 

De ligging is perfect: nabij het bruisende centrum van Bilzen en zeer centraal gelegen. Met alle voorzieningen binnen handbereik is dit de ideale uitvalbasis voor uw nieuwe thuis. De buurtsupermarkt ligt op wandelafstand en ook alle andere faciliteiten zijn in de directe omgeving gelegen. Mits de goede locatie zijn de omliggende steden en gemeenten eveneens vlot bereikbaar dankzij de verbindingswegen.

De indeling van dit gelijkvloerse appartement is al volgt:
een centrale inkomhal met ruimte voor uw vestiaire en toegang tot alle kamers. Aan de rechterzijde van het appartement bevindt zich het aparte toilet en krijgt u toegang tot de lichtrijke en open leefruimte met keuken.  De grote raampartijen brengen veel natuurlijk daglicht binnen en benadrukken de ruimte van het appartement. Dankzij de toegangen tot de twee terrassen aan zowel de voorzijde als de zijkant van het appartement is er aan buitenruimte alvast geen gebrek. Gezellig genieten van de buitenlucht, hier kan het!
De keuken is open en voorzien van alle gangbare toestellen. De naastgelegen berging zorgt voor extra stockageru...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op