Appartement te huur

930€ + 100€ per maand

1 slaapkamer 78 vierkante meters

Immoweb code : 20152922
Immoweb code : 20152922

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 09/09/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw appartement te huur!

Welkom in Rapidpark, een schitterend nieuw BEN-project in Bertem, waar rust, natuur en een goede bereikbaarheid samenkomen.
Dit gelijkvloerse appartement omvat een ruime inkomhal met apart toilet, sfeervolle eet- en woonkamer, praktische berging, volledig uitgeruste keuken (oven, microgolfoven, vaatwasmachine, inductie kookplaat, frigo en diepvriezer), een technische ruimte met wasmachineaansluiting en een slaapkamer met aansluitende badkamer. In het appartement worden nog gordijnen geplaatst.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een uitnodigend buitenterras met uitzicht op de (nog aan te planten) tuin. Extra comfort wordt geboden door een (nog op te leveren) ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Dit energiezuinige appartement beschikt over een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor het een duurzame keuze is voor de toekomst.

EPB in aanvraag.

Deze woonst is meteen beschikbaar en instapklaar. De maandelijkse provisie van 100 euro dient om het onderhoud van de gemeenschappelijke delen te dekken.

Wil jij dit appartement bezoeken? Bel ons dan op 016/ 90 10 21 of mail naar [email protected].

Neem contact op