Appartement te huur

1000€ + 60€ per maand

1 slaapkamer 77 vierkante meters

Immoweb code : 20224682
Immoweb code : 20224682

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

één-slaapkamer appartement met ZW terras

Gelegen middenin hartje Pulhof. Te voet naar de beenhouwer en bakker voor kraakverse pistolets op zondag of een gezellige afterwork drink bij trendy bars en restaurants? Hier kan het allemaal. Van hieruit ben je tevens zo op de invalswegen, of in centrum Antwerpen met fiets en tram. Genieten van de rust en natuur kan in u in de naburige parken. Uiterst residentieel gelegen maar toch super centraal, een echte toplocatie!

We bereiken dit appartement via de trap op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. Het gebouw werd zonet helemaal gerenoveerd en is opzoek naar zijn eerste nieuwe bewoners.
Dankzij de energetische renovaties beschikt het appartement over een energielabel A - resultaat lage verbruikskosten! Gezellig leefruimte op warme parket, keuken is uitgerust met alle nodige toestellen: micro, oven, vaatwasser, ijskast en diepvriezer.
Via een splitlevel treffen we een ruime slaapkamer en badkamer, de slaapkamer geeft toegang tot het uiterst gezellige terras.

Kortom, tiptop afgewerkt appartement en 100% instapklaar.

Goed om te weten: 60 € gemeenschappelijke lasten, alle nutsvoorzieningen zijn apart, onmiddellijk beschikbaar en inclusief kelderberging.

Neem contact op